STEEF’s menu
Bij Restaurant STEEF. serveren wij het STEEF’s verrassingsmenu. Om u kennis te laten maken met de keuken van Chef-kok Stefan Visser, beginnen we de avond met een aantal amuses. Gevolgd door een vier- of zes-gangen diner, met de mogelijkheid tot uitbreiding.
STEEF’s menu is gebaseerd op Stefan zijn eigen ervaringen en culinaire indrukken en achtergronden. Alles wat hij tegenkomt en meemaakt in zijn dagelijks leven, wordt vertaald naar zijn gerechten. Hierdoor ziet en vooral proeft u zijn karakter terug in de gerechten. Door lokale met wereldwijde smaken te combineren, daagt hij zichzelf uit om het perfecte gerecht te serveren. Bij Restaurant STEEF. werken wij met kwalitatief hoogstaande producten uit de zee, de lucht en van het land.
STEEF’s menu
4-gangen | 70
6-gangen | 95
Uit te breiden met
Supplement truffel | 12,5
Langoustine | 26,5
Selectie van Kazen | 17,5
*Tafelwater, brood & boter | 6 p.p.
Begeleidend
Wijn
Bij het diner kunt u kiezen voor onze begeleidende wijnen.
Per glas | 8
Per half glas | 4,5
Voor de wijnen per fles vraag uw gastdame of heer naar onze wijnkaart
Alcoholvrij
Bij het diner kunt u kiezen voor onze begeleidende alcoholvrije en/of alcoholarme dranken.
Per glas | 6
Aandachtspunten
Wij vragen u om eventuele (di)eetwensen en/of allergieën van het gezelschap bij de reservering aan ons door te geven*.
Op de dag zelf zijn er geen aanpassingen meer mogelijk!
*Het is mogelijk dat voor aanpassingen in het menu een toeslag wordt berekend.
STEEF’s buiten
Nederlandse tonijn | 21,5
Oester | Laos | Kafir | Thaise basilicum | Rettich | Jalapeno | Groene appel
Tarbot | 21,5
Marbre | Ossenstaart | Perigord | Bloemkoolzwam | Lavas | Morille
*Supplement Verse Zomertruffel | 12,5
Langoustine | 26,5
Zoete aardappel | Mango | Gember | Ghoa cress | Wasabi
Tamme eend | 32,5
Kersen | Koolrabi | Pijnboompit | Courgette | Kersenbloesem
Zeebaars van het Wad | 32,5
IJsselmeer Paling | Munt | Pommes soufflé | Bergamot | Vanille
Bramen | 14,5
Knolselderij | Cepes | Bruine boter | Yuzu | Zuring
Kaasselectie | 17,5
Selectie van 5 kazen
Bites kaart
Proeverij Gillardeau oester
Lychee | Roos | Koriander | Mango | Pistache | Framboos | 6 p.s.
Chorizo | Rode peper | Crème crue | Bieslook | Kaantjes | 6 p.s.
Naturel | 5 p.s.
*Supplement Imperial Caviar 10 gram | 45
Selectie vegetarische ‘oesters’ | 7
Charcuterie | 17,5
Pate | Hazelnoot | Garam masala
Coppa di Akkrum