STEEF. menu
Bij Restaurant STEEF. serveren wij het STEEF’s verrassingsmenu. Om u kennis te laten maken met de keuken van Chef-kok Stefan Visser, beginnen we de avond met een aantal amuses. Gevolgd door een vier, vijf of zes gangen diner, met de mogelijkheid tot uitbreiding.
STEEF’s menu is gebaseerd op Stefan zijn eigen ervaringen en culinaire indrukken en achtergronden. Alles wat hij tegenkomt en meemaakt in zijn dagelijks leven, wordt vertaald naar zijn gerechten. Hierdoor ziet en vooral proeft u zijn karakter terug in de gerechten. Door lokale met wereldwijde smaken te combineren, daagt hij zichzelf uit om het perfecte gerecht te serveren. Bij Restaurant STEEF. werken wij met kwalitatief hoogstaande producten uit de zee, de lucht en van het land.
STEEF’s menu
Vier gangen | 80
Vijf gangen | 92,5
Zes gangen | 105
Inclusief tafelwater, amuses, brood & boter
Uitbreiding van het menu
Signatuur gerecht | 42,5
Selectie van Kazen | 18,5
Begeleidende dranken
Wijn
vier 36 | vijf 45 | zes 54
Wijn half
vier 24 | vijf 30 | zes 36
Non-alcoholisch
vier 28 | vijf 35 | zes 42
Winelist
STEEF. a la carte
COMING SOON
Aandachtspunt
Wij vragen u om eventuele (di)eetwensen en/of allergieën van het gezelschap bij de reservering aan ons door te geven*.
Op de dag zelf zijn er geen aanpassingen meer mogelijk!
*Het is mogelijk dat voor aanpassingen in het menu een toeslag wordt berekend.