Menu

STEEF’s menu

Bij Restaurant STEEF. serveren wij het STEEF’s verrassingsmenu. Om u kennis te laten maken met de keuken van Chef-kok Stefan Visser, beginnen we de avond met een aantal amuses. Gevolgd door een vier- of zes-gangen diner, met de mogelijkheid tot uitbreiding.

STEEF’s menu is gebaseerd op Stefan zijn eigen ervaringen en culinaire indrukken en achtergronden. Alles wat hij tegenkomt en meemaakt in zijn dagelijks leven, wordt vertaald naar zijn gerechten. Hierdoor ziet en vooral proeft u zijn karakter terug in de gerechten. Door lokale met wereldwijde smaken te combineren, daagt hij zichzelf uit om het perfecte gerecht te serveren. Bij Restaurant STEEF. werken wij met kwalitatief hoogstaande producten uit de zee, de lucht en van het land.

STEEF’s menu

4-gangen | 70

6-gangen | 95


Uit te breiden met

Supplement truffel | 12,5
Langoustine | 26,5
Selectie van Kazen | 17,5

*Tafelwater, brood & boter | 6 p.p.


Begeleidend
Wijn

Bij het diner kunt u kiezen voor onze begeleidende wijnen.
Per glas | 8
Per half glas | 4,5

Voor de wijnen per fles vraag uw gastdame of heer naar onze wijnkaart

Alcoholvrij

Bij het diner kunt u kiezen voor onze begeleidende alcoholvrije en/of alcoholarme dranken.
Per glas | 6

Aandachtspunten

Wij vragen u om eventuele (di)eetwensen en/of allergieën van het gezelschap bij de reservering aan ons door te geven*.
Op de dag zelf zijn er geen aanpassingen meer mogelijk!

*Het is mogelijk dat voor aanpassingen in het menu een toeslag wordt berekend.

STEEF’s buiten

Nederlandse tonijn | 21,5

Oester | Laos | Kafir | Thaise basilicum | Rettich | Jalapeno | Groene appel

Tarbot | 21,5

Marbre | Ossenstaart | Perigord | Bloemkoolzwam | Lavas | Morille
*Supplement Verse Zomertruffel | 12,5

Langoustine | 26,5

Zoete aardappel | Mango | Gember | Ghoa cress | Wasabi

Tamme eend | 32,5

Kersen | Koolrabi | Pijnboompit | Courgette | Kersenbloesem

Zeebaars van het Wad | 32,5

IJsselmeer Paling | Munt | Pommes soufflé | Bergamot | Vanille

Bramen | 14,5

Knolselderij | Cepes | Bruine boter | Yuzu | Zuring

Kaasselectie | 17,5

Selectie van 5 kazen


Bites kaart

Proeverij Gillardeau oester
Lychee | Roos | Koriander | Mango | Pistache | Framboos | 6 p.s.
Chorizo | Rode peper | Crème crue | Bieslook | Kaantjes | 6 p.s.
Naturel | 5 p.s.
*Supplement Imperial Caviar 10 gram | 45

Selectie vegetarische ‘oesters’ | 7

Charcuterie | 17,5
Pate | Hazelnoot | Garam masala
Coppa di Akkrum